Augusti Favoriter

Månaden börjar nu dra mot sitt slut och helt ärligt har jag både längtat och fruktat att månaden ska ta slut. Den har gett mig ångest, skratt, glädje och 1000 andra känslor på samma gång. Jag skulle nog vilja säga att Augusti har varit en riktig bra månad som jag nu tackar så gott för. Som den glömska lilla människa som jag nu är så glömde jag bort att skriva om mina favoriter i månad Juli, men sanningen är att jag helt ärligt inte hade någon favorit förutom Divergent ljudboken som vanligt.

Nu vidare till Augusti's favoriter.


- Horoskop
Jag har absolut älskat att läsa mitt horoskop för den kommande veckan. Det hjälper mig att förbereda mig inför saker som kan dyka upp och då kan jag tänka efter lite extra och se till så att jag inte gör saken värre :)

- Skrivmaskinen
Jag har fått en orange skrivmaskin från 60-talet som väcker mina skrivardrömmar och som är så sjukt fin!

 (Ej min bild)



- Ljudbok
Divergent ljudboken är något jag kan lyssna på om och om igen utan att bli less en ända gång! Den är bara helt underbar och hon som läser den (Anna Maria Käll) gör ett sjukt bra jobb med att läsa den för mig. Hands down, helt enkelt bäst.

- Musik
Musiken som vanligt har varit en stor del utav månaden och här är några av mina favoriter:

» I Don't Want To Be - Gavin DeGraw
» Think Twice - Céline Dion
» This House Is Not For Sale - Bon Jovi
» Drown - Bring Me The Horizon
» Wonderwall - Oasis
» Iris - The Goo Goo Dolls

- Film
Jag var nyligen på bio och såg Hitta Doris, så det är en absolut favorit!

- Serier/ program
Fullt Hus har jag nu sett ut alla säsonger igen på. Serien är rolig och innehåller viktiga lärdomar i livet vilket bara gör allting roligare när allting blir fel ;)

 


The Miraculous Ladybug & Chat Noir är en serie/program som egentligen är till för barn men jag absolut älskar det!

The Vampire Diaries är något jag nyligen har börjat se om och jag har glömt bort hur intensiv denna serie var, men Damon och Stefan är ju bara för underbara!

Investigation Discovery Channel är en kanal jag ser alldeles för mycket på och borde nog ta det lite lugnt med... Men dokumentärerna som mord, försvunna människor, kärleks affärer som gick snett och giftemål
som gick åt skogen är nu min specialitet. Hahah.

Catfish är också något som jag har sett mycket på nu på senaste, vilket får mig att bli ännu mer tvärs över när det kommer till människor men Max och Nev gör ett sjukt bra job!

Say Yes To The Dress har jag också tittat på för mycket. Men jag älskar att få kolla på sånt och svårare än så är det inte.

- Hösten/ Inspirations bilder
Hösten är min absoluta favorit årstid för färgen orange och brun tillsammans med gul och röd ger mig en sådan varm känsla! Så vad jag har gjort är att jag har sökt på WeHeartIt om bilder på hösten och drömt mig bort till bättre tider.

 



- Ansiktet
Jag har faktiskt älskat att tvätta ansiktet konstigt nog, men känslan av att sedan smörja in ansiktet med mjukgörande kräm efter nytvättat ansikte ger mig sjukt bra vibbar.

- Honung
Jag har nämligen blivit förkyld, just nu når skolan startade... Så jag har älskat att ha honung i varmt vatten för att dämpa förkylningen.

- Sova
Trött är jag alltid, men sönder trött är jag bara när jag är sjuk, vilket jag nu är. Jag sover så mycket och ofta att jag blir trött bara utav att tänka på det. Hahah.

Men det var mina favoriter och förklaringar till varför de är det.

Hoppas du får en bra dag, va positiv och lee!

Xoxo N