låt 2016 bli ett bra år!

Just nu sitter jag tvärs över min sida av Felicias säng, med datorn i näet, mobieln på laddning (den startar nämligen inte), musik i hörlurarna och min Imsdal vattenflaska som jag har gjort att jag börjat dricka mer vatten nu på den senaste tiden. Felicia sover och jag sitter faktiskt och fryser en aning, även fast jag har ett täcke på min nedredel av kroppen. Asså när jag skulle möta upp henne på stan så hade jag ju packat innan jag gick till bussen men jag packade tydligen bara en tröja + den jag hade på mig. men jag packade bara en skjorta!? (addition) Jag packade inte någon pyjamas... typical Natha. 
 

Asså det är nu idag, årets sista dag och jag har aldrig brytt mig mindre, ärligt talat. hehe! Men även fast 2015 har varit ett av de bästa men också det värsta åren i mitt liv. vårterminen utav 9:an var en av det roligaste terminerna jag har gått igenom i grundskolan, dokc med lite små komplicationer inblandade... Annars så rullade allt på. det var också då jag mådde som absolut bäst, träningen gick bra, jag hade bra betyg osv... Sommaren gick väl också rätt så bra, flög ju ner till Stockholm för att spendera lite tid med Matilda coh hennes familj i deras husbil. Vilket jag fortfarande är tacksam över att jag fick göra, så tack än en gång. 
 
Sen så fick jag veta att jag hade blivit antagen till frisörprogrammet här i Skellefteå och jag kunde inte ha varit gladare! I panik så var jag ju som tvungen att gå vidare från grundskolan och möta det äldre livet på gymnasiet. jag kände ingen förutom en då, men haha det gick inte så bra efter det... Iaf så har jag nu träffat dom mest underbaraste människorna! Emma, Sanna, Felicia, Wilma, Hampus och Oscar blev snabbt mina nya skolbuddies och även ett squad. Dom fem vännerna och Sanna XD 
 
Jag må säga att jag saknar hur allt var i grundskolan men jag trivs så jävulskt bra min nya skola att jag inte får göra annat än att ha roligt och längta dit på lov och helger. 
 
2016 hoppas jag är året jag får glömma allt dåligt, skippa ångesten, paniken, helt enkelt allt dåligt som drar mig neråt. Jag vill att alla mina kompisar ska må bra, desamma gäller min familj. Jag vill inte ha drama eller bråk. Jag vill kontrollera mig själv och göra mina egna misstag ist för att måste gå efter andras. Jag vet redan att 2016 kommer att bli svår till en början, speciellt allt detta med att ta itur med Magnus... 
Jag vil ha glädje, träning, vänner som får mig att må bra!